Ενημέρωση από το σωματείο μας προς όλους τους Έλληνες ναυτικούς

0

 


Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισσες ΝΑΥΤΙΚΟΙ όλων των ειδικοτήτων και όλων των κατηγοριών πλοίων, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, το σωματείο μας σας ενημερώνει, γιατι η γνώση είναι δύναμη.

 Στη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός, με τον Υπουργό Ναυτιλίας, με την παρουσία του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος το πρωί της Τρίτης 7 Μαρτίου, τέθηκε επί τάπητος ή ασφάλεια των πλοίων και των λιμανιών της χώρας εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου που πλησιάζει. Μετά τον τραγικό θάνατο 57 νέων ανθρώπων  στα Τέμπη και μετά  την ανακοίνωση του σωματείου μας ⇲, η οποία και στάλθηκε  στον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη. 
Κλείσατε, τις πόρτες κύριοι της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας στους εργαζόμενους, "ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ", που τέσσερα χρόνια σας έλεγαν για αυτά που έγιναν  και που  θα έρθουν, αλλά φοβάστε και ακούτε κάποιους που έχουν για μέλη  τους φαντάσματα και σωματεία σφραγίδες(σ.σ. ΠΝΟ), στην  οποία κυβερνά η μειοψηφία και ένας Γενικός Γραμματέας δημόσιος υπάλληλος με "άσχημο παρελθόν"
Για εμάς τους ναυτικούς κ. Πλακιωτάκη, ξεχάσατε τις κουβέντες μας στο γραφείο σας ως αντιπολίτευση; Όταν σαν υπεύθυνος του κόμματος σας για την ναυτιλία, τα λέγαμε και σας ενημερώναμε. Εσείς τότε συμφωνούσατε  σε όλα, αλλά μετά όταν πήγατε στην καρέκλα αγκαλιάσατε τα συμφέροντα, που εσείς ξέρετε καλά. Μας λέγατε συγκεκριμένα "θα κάνουμε αλλά δεν θα τα λέμε, θα δείτε όταν γίνουμε κυβέρνηση!", δηλαδή κούφια λόγια. 
 Κύριε Πρωθυπουργέ, διαλύστε τα παραμάγαζα του συνδικαλισμού. Αυτούς τους μόνιμους μηχανισμούς που δεν αντιπροσωπεύουν τους υγιέις εργαζόμενους, αλλά δημιουργούν τραγικά για τους Έλληνες ναυτικούς αποτελέσματα(σ.σ. ΠΝΟ). Εσείς σαν κυβέρνηση έχετε μεγάλη ευθύνη με αυτά που νομοθετείτε στη Βουλή και βοηθούν να υπάρχουν και να συνεχίζουν. Ο νοών νοείτω. 
Στην ομοσπονδία μας υπάρχουν σφραγίδες φαντάσματα και ο Γενικός Γραμματέας με αυτούς κάνει την δουλειά του. Τα γνωρίζει όλα ο κ. Πλακιώτακης και τα καλύπτει. Στο τραγικό "ναυάγιο" που έρχεται θα είναι υπεύθυνος μαζί με εσάς αν δεν καθαρίσετε το βρώμικο τοπίο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΝΟ... Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας, το σωματείο ναυτεργατών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" είναι στην διάθεσή σας για κάθε ενημέρωση και βοήθεια, για να "ξεβρωμίσουν" τα λιμάνια της χώρας, να μην -ξανά- θρηνήσουμε αθώα θύματα και ο Έλληνας ναυτικός να μπορεί να δουλεψει με αξιοπρέπια, έτσι όπως του αξίζει.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !