"ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" χθές στην ΠΝΟ

0

 



Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι ναυτικοί, όλων των ειδικοτήτων και όλων των "είδη πλοίων" το σωματείο μας "Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων Ο Άγιος Νικόλαος" είναι πάντα κοντά σας, για την πλήρη ενημέρωσή  και στήριξη σας. Το μεγάλο φαγοπότι στην Ομοσπονδία μας συνεχίζεται "ακάθεκτα". 
Πληροφορίες μας λένε πως συνδικαλιστές, με ταξίδια στην Αγγλία, και πρόσχημα  τα δίκια των  ναυτικών μας, γυρίζουν από εκεί, με "Rolex" των 35.000ευρώ στο χέρι. Μεγαλό-συνδικαλιστής, κάνει έρευνα αγοράς για σπίτι στα Νότια Προάστια. Άλλος, κάνει αγορά σπιτιού με 250.000ευρώ. Όλα αυτά με μισθό 2.500ευρώ🤔, την στιγμή που  ο ναυτικός παλεύει μην του πάρουν την πρώτη κατοικία του για λίγα ευρώ. 
Κάποιοι κλαίνε με τις ανακοινώσεις μας και ψάχνουν να βρούν πώς και τι. Ενώ στο "Γενικό Τακτικό Συμβούλιο" πούλαγαν μούρη για αλλαγή "καταστατικού". Τώρα αγκαλιά όλοι μαζί, ψάχνουν εμάς πως γράφουμε και από πού έχουμε καθοδήγηση!
Εμείς, δεν είμαστε "φαντάσματα" ούτε "κωλοτούμπες" πολυτελείας, μας ξέρετε, μας γνωρίζετε πολύ καλά! Έχουμε βρεθεί στα Ελληνικά Δικαστήρια για την ένταξη μας στην ΠΝΟ. Μας, πολεμήσατε λυσσαλέα για να μπορείτε να έχετε το μαγαζί γωνία και να το αρμέγετε για πάρτη σας. Είσαστε  όλοι μαζί μια αγκαλιά, "ταξικοί" και κανονικοί, με μια κουτάλα. "Κυνηγάτε", ακόμη και τώρα τα μέλη μας, με απειλές και ανώνυμα τηλέφωνα, πως θα τους πάρετε μέτρα και θα χάσουν τα κεφάλια τους. 



Το μόνο που μπορείτε να κάνετε και το ξέρετε καλά, να πάρετε τους διευθυντές πληρωμάτων που ξέρετε εσείς για να μην βρούνε δουλειά οι ναυτικοί μέλη μας. "Ειδικότερα", τον Πρόεδρο τον Γραμματέα και τον Ταμία. Μια μετάθεση στο "ΜΑΡΟΚΟ"  βέβαια σας βολεύει επίσης, για τιμωρία! "Βέβαια και αυτή με το αζημίωτο, ύστερα από την πλάτη που θα σας βάλουν. Μαζί και ο αιώνιος πατέρας συνδικάλας,  ο "αναντικατάστατος" παντογνώστης, "κωλοτουμπας".
Έλεγχος στα οικονομικά τώρα από το "ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ" για  να δούμε πως αυτοί οι κύριοι διαχειριστές τον χρημάτων μας, κάνουν την μεγάλη, ζωή. Τώρα "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" σε όλα τα  ναυτικά πρωτοβάθμια σωματεία. Σε όλους τους συγγενείς πρώτου και δευτέρου βαθμού, αυτών και των γυναικών τους. 
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Η εποχή χάριτος τελείωσε, τώρα θα είσαστε κάθε μέρα στην κρίση του λαού, του  εργαζόμενου και ταλαιπωρημένου. Να γνωρίζετε καλά πως και η κυβέρνηση Τσίπρα και μετά του Μητσοτάκη και οι (Υπουργοί Εμπορικής Ναυτιλίας), ήταν και είναι ενημερωμένοι για τα πεπραγμένα σας. Το {ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ} όμως δεν το ακούμπησαν και θα το πληρώσουν ακριβά. "Στερνή Μου Γνώση  Να  Σ'Είχα Πρώτα"

☞ Δεν τελειώσαμε υπομονή, έρχεται η "Εβδομάδα των Παθών"!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !