Όλα στο φώς εδώ και τώρα συνάδελφοι ναυτικοί!

3



Συσκέψεις επι συσκέψεων στην "ΠΝΟ" πως θα γονατίσουν το σωματείο "Άγιος Νικόλαος". Δεν τους αρέσουν οι αλήθειες συνάδελφοι. Τόσα χρονιά ήταν μαθημένοι να μην τους ενοχλούμε. Από το 1993 και μέχρι σήμερα 150.000.000€ έχουν περάσει από τα ταμεία της Ομοσπονδίας. Πού είναι τα χρήματα αυτά και που τα έχουν χρησιμοποιήσει; 
Ψάχνουν για τον "αδέκαστο" εισαγγελέα. Μην ξεχάσετε να πάρετε τα καταστατικά σας, τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, τα επίσημα στοιχεία από το ΝΑΤ για τους εγγεγραμμένους ναυτικούς ανά ειδικότητα. Έτσι, θα δει και η δικαιοσύνη τα φαντάσματα και τις σφραγίδες μαϊμού που υπογράφουν #συλλογικές συμβάσεις# για εμάς χωρίς εμάς και ο "κωλοτούμπας" το θεωρεί και κατόρθωμα. 
Του Γενικού Γραμματέα το παρελθόν είναι γνωστό σαν στέλεχος των Μινωικών, που πέταγε τον εργαζόμενο στον δρόμο και  που στο γραφείο του  δεν δεχόταν, επίσης τον ναυτικό. Εσύ που και τον ίδιο τον πατέρα σου -σύμφωνα με πληροφορίες μας- που σε μεγάλωσε και σε σπούδασε δεν τίμησες με την συμπεριφορά  σου μεχρι τώρα. Ούτε τον κλάδο που υπηρέτησε και σε βοήθησε. Το γνωρίζεις καλά. Άραγε το ξέρεις το έργο, έχεις την ψυχρή νότα, της απόλυσης του εργαζόμενου ναυτικού. 
Τώρα βέβαια μαζί με τους "κωλοτούμπες" και τα ταξικά σωματεία που μόνο είναι "μαγκιά κλ@νι@" και που εχουν βγάλει τον σκασμό κάνετε τους αδιάφθορους συνδικαλιστές. Μαζί και τα συναιτεράκια του "ΣΕΕΝ" με το αζημίωτο πάντα. 
Συνάδελφοι, να  απομονώσουμε αυτούς από τους χώρους εργασίας στα πλοία, δεν εξυπηρετούν τον Έλληνα ναυτικό. Το σωματείο "Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων Ο Άγιος Νικόλαος" δεν είχε και ούτε θέλει καρέκλα για το "θεαθήναι",  ζητάμε συνδικαλισμό μέσα απο τους χώρους εργασίας, απο τον στίβο μάχης. Βρισκόμασταν και θα βρισκόμαστε δίπλα στον Έλληνα ναυτικό για όλα τα νόμιμα δικαιώματα του. Χωρίς "συναιτεράκια και αστερίσκους". 


Υπομονή, η μεγάλη εβδομάδα συνεχίζεται...

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Ο Συνδικαλιστής στο ΕΝ πρέπει να έχει προϋπηρεσία τουλάχιστον δέκα έτη πραγματική υπηρεσία για να γνωρίζει τι γίνεται στο ναυτικό επάγγελμα. Σήμερα οι περισσότεροι συνδικαλιστές είναι τοποθετημένοι από αριστερά κόμματα με σχεδόν μηδενική υπηρεσία στο ναυτικό επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να υπάρχουν θητείες, να φύγουν οι σφραγίδες φαντάσματα και να μπει μέσα Ο Άγιος Νικόλαος με το πρόεδρο με 28 χρονιά υπηρεσία όπως επίσης και όλη η Διοίκηση.

      Διαγραφή
  2. ΠΟλΥ ΚΑΛΆ ΤΑ ΓΡΆΦΕΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !