Ο Μέγας δύο φορές "κωλοτούμπας" και τραμπούκους Αντωνόπουλος της ΠΕΕΜΑΓΕΝ από το Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας

1




Τελικά ναι, αν δεν σπάσεις αυγά δεν θα κάνεις ομελέτα. Αυτό σαν μάγειρας ο  Πρόεδρος της "ΠΕΕΜΑΓΕΝ" Αντωνόπουλος, θα έπρεπε  να  το γνωρίζει καλά. Επίσης, αυτόν τον "τραμπουκισμό" και την αλαζονεία που τον εκτοξεύει ενάντια στον ναυτικό, καλό θα ήταν να τον βγάζει στην εργοδοσία. 
Εμείς σαν σωματείο 
"Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων Ο  Άγιος Νικόλαος" πάντα θα παρεμβαίνουμε στα κακώς κείμενα των εφοπλιστών και πάντα θα είμαστε υπέρ του ναυτικού. Τον πείραξε το άρθρο μας Ο Μέγας "κωλοτούμπας" της ΠΕΕΜΑΓΕΝ γιατί άραγε; Μήπως του τράβηξαν τα αυτιά, τα συντρόφια του ΠΑΜΕ; Αυτός βέβαια είχε το θράσος και επάνω στην απελπισία του για να κατέβει το άρθρο, πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο κ.Κάκκο Αλέξανδρο και "ικετεύοντας" του ζήτησε να κατέβει το άρθρο. Ποιός, αυτός ο "τσάμπα μάγκας" που περνάει γενιές δεκατέσσερις Υπουργούς, Λιμενικούς, Πρόξενους κ.α. Έβαλε μπροστά την οικογένεια του δηλαδή, τι θέλει να μας πει πως αυτός έχει και οι άλλοι δεν έχουν παιδιά. Όποιος ασχολείται με τα κοινά και τους θεσμούς θα πρέπει να σέβεται τον ιδρώτα και το αίμα του εργαζόμενου ναυτικού που δεν πάει σπίτι του για μεγάλο διάστημα. 
Βέβαια, την άλλη μέρα ηρθε η απόλυση του προέδρου κ.Κάκκου Αλεξάνδρου, από το πλοίο που ήταν ναυτολογημένος στο λιμάνι της Ραφήνας. Θα υπάρξει για το θέμα αυτό σχετική ανακοίνωση
προσεχώς. Τυχαίο, δεν νομίζουμε. 
Ο νοών νοείτω....




Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !