Πλακιωτάκης - Π.Ν.Ο. - Σ.Ε.Ε.Ν. όλοι μαζί αγκαλιά!

4


Κύριε Υπουργέ,  μετά την επίσκεψή σας στο μεγάλο λιμάνι της χώρας,  για ποιά ασφάλεια  των επιβατών  και πληρώματος μιλάτε ⇲. Για τις μειωμένες συνθέσεις και για τα πληρώματα που αναγκάζονται να δουλεύουν 18ώρες το 24ωρο και τις 6ώρες που τους απομένουν για ανάπαυση να τις έχουν σπαστές και σε αυτές τις ώρες να πρέπει να κάνουν ένα μπάνιο σαν άνθρωποι, να τηλεφωνήσουν στην οικογένεια τους και να δειπνήσουν. Γιατί; Στείλτε κλιμάκια έλέγχου στα πλοία να ταξιδέψουν και πείτε μας οτι δεν είναι έτσι!

Κοροϊδεύετε τι κοινή γνώμη και τον κόσμο. Όχι όμως τους ναυτικούς. Κρύβεστε, πίσω από το δάχτυλό σας και μαζί με τον "Τσικαλάκη", υποκινείται τα νήματα για τους φίλους σας τους εφοπλιστές. Υπάρχουν πλοία που δεν έχουν ούτε ένα  ναυτόπαις που θα βρεθούν άραγε, έτσι που τα κάνατε;  Βλέπουμε πλοία πάνω από 5.000ΚΟΧ που δεν έχουν ναυτόπαις και αναγκάζεται ο ναύτης να κάνει το ρόλο του. Ο καμαρωτός κάνει και τον επίκουρο. Μας λέτε ότι δεν υπάρχουν ναύτες, πώς θα βγάλεις ναύτη όταν δεν έχεις ναυτόπαις

😒Μας θυμίζεις: "Καρ-αμαν-λή // Διασφαλίζουμε την ασφάλεια". 


Όταν έρθει εκείνη η ώρα, η κακιά στιγμή, αυτός που δουλεύει 18ώρες περιμένεις να  ανταποκριθεί; Τα έχετε ισοπεδώσει όλα,  τα λιμεναρχεία  τα έχετε διακοσμητικά. Δεν ελέγχονται ώρες εργασίας, δεν ελέγχονται ημερολόγια, τίποτα. Απλά, όταν γίνει το κακό, "κοιτάτε" να ρίξετε ευθύνες στο υπάρχων μειωμένο πλήρωμα(σ.σ.βλ. Νorman-Atlantic). 

Στην ακτοπλοΐα αυτή την στιγμή υπάρχει εργασιακός μεσαίωνας για τους ναυτικούς.  Στην "Πάτρα" επίσημα σε ενημερώνουμε τα πλοία πάνε με μειωμένες συνθέσεις, σχεδόν κάτω από το 50%. Το ναυτικό "ατύχημα" είναι προ των πυλών. Εσείς είχατε τις πόρτες κλειστές για τέσσερα χρονιά και δεν μας ακούγατε, τώρα μετά την "δολοφονία των Τεμπών" καθώς και για τις επερχόμενες εκλογές σας έπιασε ο πόνος για επιβάτες και πληρώματα, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, το σωματείο μας "Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων ο Άγιος Νικόλαος" είναι πάντα κοντά σας. "Παρεμβαίνουμε" σε όλα τα κακώς κείμενα, έτσι ώστε να αλλάξουμε όλα αυτά που μπορούν να δημιουργήσουν ένα νέο  δολοφονικό-δυστύχημα όπως  των Τεμπών. Παραίτηση "χθές" για να ξεβρωμίσει  ο τόπος...!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Καλά που είστε και εσείς ο Άγιος Νικόλαος και τα φωνάζετε γιατί οι άλλοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά ταλλα έχουν υποχρεωθεί σκαφη αναψυχής με ολιγοωρες εκδρομές να βάζουν πληρωματα,όταν δεν υπάρχουν πληρωματα να στελεχώσουν πλοία που τα έχουν ανάγκη ώστε να λειτουργούν με ασφάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εκεί γίνεται χαμός, πρέπει να μπει μια μεγάλη τάξη για να μην θρηνήσουμε πολλά θύματα.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !