Τελικά υπάρχουν φαντάσματα; Στην ελληνική ναυτιλία όλα τα έχει ο μπαξές!

1


Εν έτει "2023" και μετά από έρευνα στο διαδίκτυο,  βλέπουμε, πως μόνο οι έξι από τις δεκατρείς πρωτοβάθμιες ενώσεις της
ΠΝΟ έχουν ιστότοπο, που μπορεί ο Έλληνας ναυτικός να μπει και να δει τις ενημερώσεις τους. Γιατί, Κύριοι είσαστε οι σφραγίδες, φαντάσματα. Aυτές που κυβερνάτε εμάς χωρίς εμάς. Ή τα μέλη σας ειναι διπλοεγγεγραμμένα και τριπλο εγγεγραμμένα; 
Δεν θα έπρεπε στην εποχή της ψηφιοποίησης να υπάρχει ο ιστότοπος τι φοβάστε;(σ.σ. Βέβαια οι Ασκοί του Αιόλου άνοιξαν και μετά από πληροφορίες μας. Γραμματείς πρωτοβάθμιου φαντάσματος ζητούν από τον Πρόεδρο τους τα ρέστα)
Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας, μετά από το τραγικό δυστύχημα των "ΤΕΜΠΩΝ" ήρθε η ώρα να σπάσετε τα αποστήματα. Πάρτε μέτρα και κλείστε τα παραμάγαζα της μεταπολίτευσης. Ζητάμε 
ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ σε βάθος τριάντα χρόνων, όλων αυτών που διοικούσαν την Ομοσπονδία για να δούμε που πήγαν και που πηγαίνουν τα χιλιάδες Ευρώ των ναυτικών μας. 

Το σωματείο Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων "Ο Άγιος Νικόλαος" είναι το μόνο που έχει κάνει εκλογές εν μέσω πανδημίας και με το γνήσιο της υπογραφής, παρακαλώ. Είμαστε, στην διάθεση, κάθε αρχής για ότι βοήθεια χρειαστεί, για να ξεβρωμίσει ο τόπος. "Κάλιο αργά" παρα ποτέ, που λέει και ο σοφός λαός μας...!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !