Παναυτικό Συνέδριο και εκλογή νέου Γενικού Γραμματέα

0




Το {Ετήσιο Τακτικό Γενικό Συμβούλιο} της Ομοσπονδίας μας έγινε, σύμφωνα με το άρθρο 10 του  Καταστατικού της, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023.
Η ημερήσια διάταξη του Γενικού Συμβουλίου, "είχε" ως εξής:
α) Απολογισμός Έργου 2022.
β) Προγραμματισμός Δράσης 2023. Ο Γενικός Γραμματέας για άλλη μια φορά στον λόγο του ανάφερε πολλά ,Θα,Θα Θα ,μας θύμισε άλλες εποχές και έναν πολιτικό αρχηγό "συγχωρεμένο". Τα,πολλά λόγια είναι φτώχια, οπως το έχουμε ξαναπεί. Δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα για τον Έλληνα ναυτικό γιατί αυτοί δεν είναι εκεί για εμάς αλλά για άλλα συμφέροντα. Βέβαια, τα πάντα καταψηφίστηκαν απο τους συνέδρους με τις δυνάμεις των "ταξικών αγωνιστών" να υπερτερούν με 35 υπέρ τους και 33 κατά. 
Αυτό, που βλέπουμε όμως είναι ότι μετά από δύο μήνες τίποτα δεν γίνεται με την αλλαγή του "καταστατικού" που τόσο δυνατά  μας ανακοίνωσαν με δελτία τύπου, οι "ταξικοί αγωνιστές". Γιατί; 
Να θέσετε σε ισχύ το άρθρο 21ον {ΓΕΝΙΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ} Το οποίο αναφέρει : 
"Το παρόν καταστατικό μπορεί να τροποποιηθεί σε Τακτικό η Έκτακτο Παναυτικό Συνέδριο, με πρόταση του Γενικού Συμβουλίου και με πρόταση δύο οργανώσεων τουλάχιστον και εφόσον οι προτάσεις αυτές υποβαλλόμενες εμπρόθεσμα αναγράφουν στην ημερήσια διάταξη του Συνεδρίου". 
Και βάση του άρθρου 10ον καλέστε έκτακτο Γενικό Συμβούλιο που σας δίνει την δυνατότητα ως εξής :
"Προτάσσει πέντε μελών της Διοικήσεως με το αιτούμενον ειδικώς προς τούτο θέμα, οπότε η διοίκησης υποχρεούται να συγκαλέσει δια του Γενικού Γραμματέως Γενικό Συμβουλιον εντός οκτώ(8) ημερών προς συζήτησιν του άνω θέματος".
Το καταστατικό, σας δίνει την δυνατότητα αν πραγματικά θέλετε να προχωρήσετε σε εκλογές νέου Γενικού Γραμματέα και σε αλλαγή του καταστατικού στην νέα εποχή και  στις νέες ανάγκες. Απεναντίας, σας βλέπουμε να μην μιλάτε και να βολεύεστε με τα κακώς κείμενα του ενός ανδρός(Γενικός Γραμματέας). 
Οι δυνάμεις του "ταξικού τόξου" όπως θέλουνε να τις ονομάζουν είναι σε συνεχόμενες "κωλοτούμπες" μήπως, τα έργα του ενός ανδρός τους έβαλε στην καρέκλα μέχρι τα 72; Βέβαια, και  ο μηχανοδηγός, τους άνοιξε τον δρόμο, έτσι ώστε να ακολουθήσουν και αυτοί, μαζί με τον αιώνιο πρόεδρο (γνωρίζετε εσείς😉).
Το μόνο που γνώριζαν καλά από την Ομοσπονδία ήταν να  στείλουν τον Δικηγόρο τους στο Μεσολόγγι, για το σωματείο μας και τις εκλογές μας. Εμείς, τις κάναμε εν μέσω πανδημίας με γνήσιο της υπογραφής και με Δικαστικό, παρακαλώ. Τα λόγια τα μεγάλα και οι μπαρούφες σας δεν δίνουν αποτελέσματα. 
Τώρα, "Παναυτικό Συνέδριο" και αλλαγή Γενικού Γραμματέα, για να προχωρήσει η Ομοσπονδία μπροστά και να  λυθούν τα μεγάλα προβλήματα των ναυτικών μας. Πληρώστε, τον εν λόγω Κύριο με τον ίδιο τρόπο που αυτός έδιωξε τον προηγούμενο. Μην συμμετάσχετε στις  συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και μην νομιμοποιείται τίποτα από τα πεπραγμένα του. Τα ίδια έκανε "μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις ", "πληγήν έδωσες, πληγήν έλαβες". 

Το σωματείο μας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων "Ο  Άγιος Νικόλαος" είναι εδώ κοντά στον Έλληνα ναυτικό...!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(30)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπο μας. Μάθετε περισσότερα...
Accept !